Velkommen til temakveld i Termik-Alstahaug med juleavslutning

Tirsdag 3.desember kl 1900 arrangerer Termik-Alstahaug temakveld på Scandinavie kafe og restaurant med foredrag om livskvalitet. Dette teamet er valgt for å fokusere på hva hver og en av oss kan bidra med for å øke livskvaliteten til oss selv og de som vi støtter opp rundt.  Foreleser er Cathrine Egeness.

Da dette er vår siste temakveld i år, har vi valgt å kombinere dette med en sosial avslutning med god mat. Det vil bli mulighet for å kjøpe fiskesuppe, kaffe og kaker. De tar også kort i tillegg til kontant betaling.

Temakvelden er åpen for alle frivillige og støttemedlemmer. Velkommen skal du være!

Da Scandinavie ønsker tilbakemelding på hvor mange som kommer og ønsker mat, må vi ha din tilbakemelding om du kan komme. Påmelding gjøres på e-post til: paul.hansen@signalbox.no eller mobil: 90125721.

Det er stengt for kommentarer.